Nordic APIs 2018 Platform Summit coming up

Bara en vecka kvar till Nordic APIs 2018 Platform Summit, den mest globala API konferensen på planeten. Entiros är självklart på plats, för som de flesta redan vet äter vi API:er till frukost, lunch och middag. Men den här gången är vi på plats med ett ännu viktigare budskap. 

När fler och fler utvecklare förväntas integrera applikationer och system distribueras integrationsarbetet till allt fler. Kanon för effektiviteten men skapar också en risk att integrationslandskapet blir en röra av API-spagetti, med mer huvudvärk än man hade tidigare. Som integratörer med ett mål att utveckla integrationsbranschen har vi på Entiros därför varit med och tagit fram en certifiering för alla utvecklare som tar upp de 10 viktigaste punkterna för en "end to end"-integration och de 5 viktigaste punkterna för ett integrationslandskap. 

Klockan 10.30 på onsdagen den 24 oktober står Gustav Rosén, VD på Entiros, på scenen. Budskapet är tydligt:

Do You Know the Best Practices of Integration? Prove It – with a Certification

Stay up-to-date on the best practices in end-to-end integration and integration landscapes. See how you can join the certified professionals building integrations faster and smarter.

Klockan 14.45 samma dag visar vi även demo av Certified Integrator och de 15 punkterna för lyckad integration. Läs mer

Registrera dig till Nordic APIs här

 

Information om Nordic APIs

Nordic APIs The 2018 Platform Summit
October 22-24 Stockholm

EXPLORE THE API UNIVERSE

Attend the most global API conference on the planet. As we reach universal standardization through
API-based communication, discover the standards and best practices that are relevant today and that will propel web API practice into the future. A curated international event featuring top API speakers from across the world. Read more