2018-11-12 | Utbildning

Frukostseminarium - Certified integrator

Frukostseminarium: Uncovering Certified Integrator - A best-practice for integration development


Jobbar ni redan med Scrum, Agile och ITIL? Är integrationsutveckling ett område som ofta drabbas av problem, projektförseningar eller driftstörningar? Har du någonsin önskat mer ordning, struktur och kontroll över integrationslandskapet i din beställarroll? Skulle du värdesätta en certifiering som skiljer ut din och dina kollegors kompetens från konkurrensen inom integrationsbranschen?

 

Då är Entiros frukostseminarium, Uncovering Certified Integrator, något för dig och dina kollegor. Ta del av en övergripande och kortfattad presentation av vilken affärsnytta du kan uppnå genom att kravställa interna eller externa tjänsteleveranser av integrationer utifrån en teknikneutral och öppen best-practice för integrationsutveckling.

 

Utbildning och certifiering av de första utvecklarna enligt Certified Integrator i branschledande företag i Sverige pågår just nu och utgör en vattenledare inom integrationsbranschen, där Certified Integrator - som ramverk för hur en kvalitetssäkrad, effektiv och strukturerad integrationsutveckling ska genomföras - ligger i framkanten.

 

Gör dig och din integrationsstrategi en tjänst, få din egen voucher med reducerad kostnad för dig eller dina medarbetare och kollegor att bli certifierade. Fralla och kaffe serveras.

 

Frukostseminarium på Scandic Continental i Stockholm City

Torsdag den 22 November, 07:30 - 09:30

Anmäl dig här!


Frukostseminarium på Victoria Towers Scandic i Kista

Fredagen den 23 November, 08.00 - 09.00

Anmäl dig här!