2018-03-15 | Career | New Team Members

Nya rekryter på entiros

Entiros växer så det knakar och med expansionen följer tillskott av nya rekryter. Det senaste halvåret har vi haft förmånen att välkomna följande talanger till Entiros-familjen:

Micke@2x

Mikael Nyborg arbetar med drift och underhåll av IT-system, han är en så kallad FlowOps och arbetar i Linköping. Mikael ser gärna på hockey och lirar Battlefield när arbetsdagen är slut. Hans dolda talang vägrar han att avslöja, detta med motiveringen ”då är den ju inte dold längre” – klyftigt Micke…

Nadire@2x

Nadire Kirkdeveli är inte bara specialist i supporten här på Entiros, hon är även specialist i köket. När det kommer till bakning och sockerkonst är det få som kan mäta sig med hennes skicklighet. Om Nadire fick vara nya tillskottet i en kritask skulle hon vara färgen guld, det är ju så värdefullt.

Jan-Olof@2x

Jan-Olof är ny FlowArchitect och utgår från Göteborg. Hans roll går ut på att få olika datasystem att förstå och kommunicera med varann (väldigt komplexa grejer)... Fritiden spenderas helst på resor och om Jan-Olof fick vara en komponent i ett passagerarflygplan skulle han vara svarta lådan, den klarar ju sig alltid!

Lenny@2x

Lenny Börås jobbar på kontoret i Göteborg och är vad vi kallar FlowLead, han vet hur företag kan få ut mer värde via systemintegrationer. När han inte arbetar, spenderar tid med sina barn eller cyklar över stock och sten funderar han på vad han skulle skicka upp i rymden i hopp om att utomjordingar hittar det – koordinaterna till hans hus, en öl och ett värmländskt lexikon, ja varför inte?

 

Vi vill också passa på att välkomna Madhu Gangarapu som ny FlowLead, Fredrik Tedgren till supporten och Susann Schelin som Team Captain och projektledare för Team Voyager.

 


Vi söker fler stjärnor, läs mer på www.entiros.se/join-us