2012-09-26 |

MULESUMMIT i Göteborg den 23 oktober

mulesummit_2012_bild_0_0.jpg

MuleSummit i Göteborg den 23 oktober blir en av årets viktigaste händelser inom integrationsområdet. Summit 2011 i Stockholm blev en succé, och vi är glada att MuleSoft väljer att förlägga ett Summit till Sverige även i år.

MuleSoft är idag en av världens ledande plattformar för integration. Entiros är Mulesofts ledande partner i Norden och erbjuder en molnbaserad lösning baserad på Mule ESB. Entiros Dynamic” är det första i sitt slag och är ett Integrationserbjudande som vänder sig till både stora och små företag.

”Mule är en av världens ledande aktörer inom integrationsplattformar och MuleSummit ger en bra möjlighet att ta del av den senaste utvecklingen inom området”, säger Stefan Wik på Entiros AB.

”Med Mule ESB kan integrationskostnader sänkas med 20-50% och applikationsbudgetar för integrerade system med upp till 20 %.  En av våra viktigaste uppgifter är att hjälpa Svenska företag att få ut dessa effekter av sina plattformar. Mycket handlar ta rätt grepp på sina integrationer givet den breda funktionalitet som Mule ESB erjuder ” säger Gustav Rosén , IT Arkitekt på Entiros AB.

Anmälan till Mule Summit i Göteborg sker via www.mulesoft.com eller marketing@entiros.se

 

OM ENTIROS:

Entiros är specialiserade på Integration i och mellan företag. Våra lösningar skapar flöden mellan system och verksamheter som möjliggör nya och effektivare affärsmodeller. Kärnan i erbjudandet är Entiros Dynamic™ som bryggar integrationskomponenter i kundens miljö med kraften och snabbheten i molnet. I erbjudandet ingår bland annat full support för integrationsplattformen MULE ESB Enterprise Edition från MuleSoft, där Entiros är MuleSofts största återförsäljare och integratör i Sverige och Norden.

 

OM MULE SOFT:

Open source projektet ”Mule” skapades 2003 av Ross Mason, CTO på MuleSoft.

Frustrerad av "åsnearbete" (Mule) skapade Ross en ny plattform för att underlätta utvecklingen, och som framförallt fokuserade på att man skulle kunna återanvända komponenter på ett flexibelt sätt.

Ross Mason skapade Mule för att få programmerare att ”montera” informationen istället för repetitiv kodning och han ville att detta skulle kunna användas världen över. Plattformen fick genast ”followers” och gick snabbt över i som man beskriver bäst på engelska ” supersonic”  i termer av användande.

Idag är Mule världens mest använda öppen källkod Enterprise Service Bus (ESB), med mer än 2 miljoner nedladdningar och över 3000 installationer i produktion av ledande organisationer . Mule ESB finns som Enterprisevariant och som molnplattform.

Vid eventuella frågor eller intresse att träffa Mule Soft och Ross Mason vid deras besök i Göteborg var vänlig kontakta:

ENTIROS AB

Tranås 2012-09-14

Stefan Wik

CEO 

072-735 67 30

Läs vidare