2016-05-23 |

Lyckas med ditt integrationsprojekt!

Lyckas med ditt integrationsprojekt!

I en digitaliserad värld blir IT en central del av nästa alla projekt. Nu är den många gånger själva hjärtat i en projektleverans. Projektmålen uppnås först när informationsflöden skapas inom och mellan verksamheter vilket medför en integrationsutmaning för projektledaren.

Samtidigt misslyckas fler och fler projekt. Den bistra statistiken visar att när projekt växer sig stora går de stadigt mot 50% överdrag i budget med endast 50% av värdet levererat än det förväntade (!)
Tas leveranstiden med i ekvationen kommer färre än 50% (närmare 40%) av alla projekt - oavsett storlek - i mål på utsatt tid, budget och med ursprungligt värde.

De mest framgångsrika företagen lyckas ca 10 ggr bättre än de sämsta. Varför?

Vi på Entiros vill dela med oss av våra framgångsrecept för lyckade projekt. I en serie blogg-poster och filmer kommer vi ge de viktigaste anledningar till att integrationsprojekt lyckas - och misslyckas. Vi sätter här projektledaren i fokus och ger de verktyg som krävs för att hålla ihop en integrationsleverans från målsättningar till go live. Vi kallar det "FlowHow".

  

 

Se den första filmen nu direkt! Vi har delat den i två delar som du hittar nedan

  • De viktigaste anledningarna till att projekt misslyckas - integrationsfaktorn
  • Verktyget för att sätta rätt mål för integration i ditt integrationsprojekt

 

 

 

 

 



Kontakta oss för  mallar och instruktioner per mail!

Du får mallar och instruktioner per mail genom att prenumerera ovan!

Läs vidare